Ο Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ σε Αναπτυξιακή Καρδίτσας και Δημοτικό Αμαξοστάσιο

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας με τον Ακομμάτιστο Συνδυασμό "Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ", Ηλίας Σχορετσανίτης, στο αμαξοστάσιο του Δήμου Καρδίτσας. Συνομίλησε με τον προϊστάμενο και εργαζομένους, λαμβάνοντας μια γενική εικόνα για την επικρατούσα κατάσταση

Ο κ. Σχορετσανίτης δήλωσε πως "δυστυχώς το κράτος έχει γίνει εχθρός του πολίτη και αυτό οφείλουμε να το αλλάξουμε με το παράδειγμά μας. Ως νέα δημοτική αρχή, την 26η Μαΐου θέλουμε όλους του Καρδιτσιώτες ενωμένους στο πλευρό μας, γιατί αυτούς θα εκπροσωπούμε. Ο λαός της Καρδίτσας θα αποκτήσει επιτέλους φωνή. Η κοινή λογική και το αίσθημα δικαιοσύνης μας λέγει ότι η δημοτική περιουσία ανήκει στους πολίτες και έτσι πρέπει να παραμείνει, όχι στους νομοθέτες και τα κεφαλαιακά συμφέροντα που στέκονται σαν κοράκια πάνω από την αιμορραγούσα πατρίδα μας".

 Εν συνεχεία ο κ. Σχορετσανίτης επισκέφθηκε την Αναπτυξιακή Καρδίτσας, όπου χαιρέτισε τους εργαζομένους και συνομίλησε με τον διευθυντή της εταιρίας κ. Μπέλη. Ο κ. Σχορετσανίτης υπογράμμισε πως η ΑΝ.ΚΑ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την επιτυχία του οράματος του Δήμου. "Θέλουμε ένα δήμο αυτάρκη σε τρόφιμα, με ανασύσταση συνεταιρισμών και δυναμική διεκδίκηση κονδυλίων για αγροτικές και τουριστικές υποδομές και δράσεις". "Τα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ θα είναι τα δεύτερα γραφεία μου", δήλωσε. "Ο κ. Μπέλης, ως επικεφαλής, με την εμπειρία του και το ρεαλισμό του μας έδειξε πως θα είναι φίλος μας και συμπολεμιστής στον αγώνα μας για την ανάκαμψη του Δήμου". Τέλος ο κ. Σχορετσανίτης δεσμεύτηκε πως θα κάνει σκληρό αγώνα από το μετερίζι του Δημάρχου ώστε να επιταχυνθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στις οποίες έχει εμπλακεί η ΕΣΕΚ.