Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ

άνθρωποι με όρεξη, αξίες και ιδανικά που στελεχώνουν μια αληθινή ακομμάτιστη προσπάθεια και όχι μία δήθεν  ανεξάρτητη από ανθρώπους που έδωσαν ήδη τα διαπιστευτήρια στον λαό της Καρδίτσας μέσα από χρόνιες κομματικές τακτικές. Έτσι με το σύνθημα "Ας βάλουμε μαζί τελεία στα κόμματα" ο ακομμάτιστος συνδυασμός, στην τελική ευθεία μέχρι την Κυριακή της 18ης Μαΐου, θα παρουσιάσει στους πολίτες του Δήμου Καρδίτσας την δική του ξεχωριστή πρόταση, όπως ήδη κάνει, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 16 Μαΐου όπου θα γίνει και η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού σε μία μοναδική βραδιά (θα υπάρξει ανακοίνωση σύντομα με το πλήρες πρόγραμμα).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή το απόγευμα στις 19.00 ο Ακομμάτιστος Δημοτικός Συνδυασμός "Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ" πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων και εκλογικού κέντρου του συνδυασμού (κεντρική πλατεία, 1ος όροφος) παρουσία πλήθους κόσμου. Μετά τον Αγιασμό ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας δήλωσε πως είναι υπερήφανος για τους υποψήφιους συμβούλους του. Υπογράμμισε ότι "εμείς δεν πιέσαμε κανέναν. Ούτε τάξαμε δουλειές, ούτε δώσαμε χρήματα, ούτε είχαμε υποχρεωμένους. Όσοι είναι μαζί μας ήλθαν γιατί ξέρουν ότι η προσπάθειά μας είναι υγιής. Ο Χριστός είπε "όστις θέλει οπίσω μου ελθείν". Δεν υπάρχει δημοκρατικότερη προσέγγιση και στην πολιτική ζωή και χαιρόμαστε που την κάναμε πράξη. Λίγοι φίλοι μας αγκάλιασαν και περισσότεροι συμπολίτες μας με καθαρές ψυχές. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ που ήλθατε στα εγκαίνιά μας για να μοιραστούμε το πνεύμας μιας Νέας Ελλάδας που Σηκώνεται Τώρα!