Κρούουμε τον Κώδωνα!

καμπάνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που φέρει η εκάστοτε Δημοτική Αρχή έναντι των πολιτών του δήμου που εκπροσωπεί, ο Ακομμάτιστος Δημοτικός Συνδυασμός «Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ» είναι υποχρεωμένος να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα του προγράμματός του την ΑΜΕΣΗ δημιουργία τράπεζας τροφίμων

μακράς διάρκειας για περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.
Τα σοβαρά γεγονότα που συντελούνται στην Ουκρανία, αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στη Συρία, δεν αφήνουν την Ελλάδα ανεπηρέαστη σε καμία των περιπτώσεων. Η οικονομική κατάσταση των ΗΠΑ δεν επιτρέπει τη μαζική κοπή δολαρίων όπως στο παρελθόν, καθώς με μηδενικά επιτόκια θα δημιουργηθεί πληθωριστικό χρήμα που θα φτωχοποιήσει τους αμερικανούς πολίτες.
Οι Τουρκικές παραβιάσεις συνεχίζονται αμείωτες και η ιστορική συγκυρία καθιστά πιθανή την προσπάθεια γκριζαρίσματος του Αιγαίου, ειδικά υπό το διατρέχων καθεστώς οικονομικής ομηρίας και μειωμένης εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.
Η Ελλάδα είναι πλέον ο πιο αδύναμος και ελκυστικός αντίπαλος στην ευρύτερη περιοχή της νοτιανατολικής Ευρώπης και Μεσογείου, γιατί είναι ισχνή οικονομικά, στρατιωτικά και ηθικά. Είμαστε ανοχύρωτοι τόσο σε περίπτωση άτακτης χρεωκοπίας, όσο και σε περίπτωση πολεμικής πρόκλησης από άποψης σίτισης του πληθυσμού. Κρούουμε τον κώδωνα!
Για τη δημιουργία του αποθέματος τροφίμων θα χρησιμοποιήσουμε χορηγίες εταιρειών, τη συνδρομή των πολιτών, το χρηματικό αποθεματικό του Δήμου και όποιο άλλο μέσο μάς προσφερθεί. Στόχος μας είναι η κάλυψη των διατροφικών αναγκών των 60.000 πολιτών μας για ένα μήνα τουλάχιστον.
Δυστυχώς, παρ’ ότι έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι η Ελλάδα απέχει ελάχιστα από το κοινωνικό χάος, κανένας συνυποψήφιος δήμαρχος δεν ανακοίνωσε μέχρι τώρα παρόμοια μέτρα για να προφυλάξει τους πολίτες της Καρδίτσας. Η ιστορία θα δείξει ποιος είχε την πολιτική διαύγεια να λάβει μέτρα και ποιος αιθεροβατεί βλέποντας τα πάντα αισιόδοξα, κατά τους εξουσιάζοντες τη χώρα. Ευχόμαστε η ιστορία να μας διαψεύσει.

Μετά λόγου γνώσεως,
Ηλίας Σχορετσανίτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας
«Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ» – Νέα Ελλάδα Σηκώνεται Τώρα